Ontwerp

Heb je een lege tuin en wil je hier graag meer kleur, structuur en leven in? Wil je jouw tuin volledig omgooien en duurzamer maken? Wil een ecologische tuin aanleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Naast het ontwerpen van jouw tuin, volg ik de volledige aanleg/renovatie van a tot z op.
Bij het ontwerp vertrek ik vanuit jouw wensen, de ondergrond, de lichtinval en de wind om zo de tuin van jouw droom te creƫren waarop je volop in kan genieten.

Aanplant

Je kan bij terecht als je iemand zoekt voor het planten van je plant goed of als je hulp/advies nodig hebt bij aanplant.
Of ben je op zoek naar de juiste planten in jouw tuin? Ik kom jou dan met plezier bijstaan.

Wilgenschutting

Ben je op zoek naar een natuurlijke schutting voor wat meer privacy? Dan kan je bij mij terecht voor het vlechten van een afsluiting bestaande uit kastanje palen en wilgen takken.
Ook andere wilgenconstructies zoals tunnels, iglo's, bogen, tipi's, plantenborders en andere zijn mogelijk.

Bloemenweides

Wil je wat meer kleur en structuur in plaats monotoon groen gras? Of wil je wat meer kleur en leven in jouw gras? Dit kan allemaal. Bloemenweides geven meer kleur en structuur aan jouw tuin en verhogen ook de diversiteit.
Er bestaan bloemenweides voor alle soorten ondergrond en toepassingen, ja zelfs voor tussen de voegen van een terras of parking.
Je kan bij mij terecht voor zowel de aanleg als het onderhoud van een bloemenweide.

Andere

Hieronder vind je nog enkele tuinwerken waarvoor je bij mij terecht kan:
- tuinonderhoud
- verwijderen onkruid
- waterdoorlatende verharding
- draadomheining
- balderen opruimen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x